سئو سایت - خدمات سئو و بهینه سازی سایت حرفه ای


اگر به آمار نگاه کنیم، متوجه می شویم که 75 درصد از جستجوگران هرگز به صفحه دوم و آخر گوگل نمی روند و محتوای مورد نظر را در صفحه اول پیدا می کنند. بنابراین دانستن چند تکنیک سئو که می تواند به شما کمک کند به صفحه اول گوگل برسید خالی از لطف نیست. در ادامه این مطلب شما را با چندین تکنیک سئو که اهمیت بیشتری دارند آشنا می کنیم.

آنچه در بخش قبل یاد گرفتید
50 اصطلاح پرکاربرد برای سئو
اصطلاحات دسته اول سئو: مربوط به وب سایت
دسته دوم اصطلاحات سئو: مربوط به محتوا
دسته سوم اصطلاحات سئو: مربوط به موتورهای جستجو
قسمت قبلی
تکنیک های رایج سئو
با پیروی از این تکنیک های اولیه سئو، راه را برای رسیدن محتوای سایت خود به صفحات اول گوگل هموار می کنید. پس از پیروی از این تکنیک های اولیه سئو، می توانید به سراغ استراتژی های حرفه ای سئو بروید.

1. محتوای خود را با جستجوی یک کاربر بالقوه تراز کنید
همیشه به این فکر کنید که کاربر دقیقاً از چه کلماتی برای جستجوی محتوایی که می نویسید استفاده می کند. به عنوان مثال، اگر محتوای شما حول محور آموزش خرده سبزیجات می چرخد، کلمه کلیدی شما باید چیزی شبیه خرده سبزیجات باشد.

اولین اولویت گوگل برای رتبه بندی شما در یک کلمه کلیدی خاص، درک اهداف جستجوی شما است. تمامی مطالبی که در صفحات اول گوگل می بینید از این فیلتر عبور کرده اند. صفحات کمتری را خواهید یافت که محتوای بی ربط با جستجوی شما ارائه می دهند.

2. عنوان و توضیحات متا پست شما باید جذاب ترین باشد
اولین عاملی که باعث می شود کاربر وارد محتوای شما شود، عنوان جذاب و اصولی نشریه است. اگر محتوای شما بسیار ساده است، می توانید از عباراتی مانند صفر تا صد یا سیر تا پیاز برای جذاب کردن عنوان استفاده کنید. یا اگر محتوای شما در یک سال خاص بیشتر استفاده می شود، می توانید سال مورد نظر را در انتهای عنوان ذکر کنید.

عناوین متا و Janblaghy توضیحات جذاب، بهترین تکنیک های سئو
عناوین متا و توضیحات جذاب، بهترین تکنیک های سئو

نکاتی که باید برای نوشتن توضیحات متا رعایت کنید:
عنوان پست شما باید شامل کلمات کلیدی مورد نظر شما باشد
از استفاده از عناوین تکراری خودداری کنید
به هدف جستجوی مصرف کننده فکر کنید
از کلماتی مانند بهترین، پرکاربردترین و ... استفاده کنید تا محتوای خود را خاص کنید
دومین عاملی که جرقه را در ذهن مصرف کننده ایجاد می کند، توضیحات متا مناسب است. اکثر کاربران پس از خواندن عنوان شما و خواندن آن به توضیحات متا می روند. توضیحات متا توضیحات یک تا دو خطی هستند که شما برای محتوای خود در اختیار سئو وب سایت جانبلاغی گوگل قرار می دهید. گوگل توضیحات متا را بین 155 تا 160 کاراکتر خلاصه می کند. بنابراین به خاطر داشته باشید که توضیحات متای شما کمتر از 160 کاراکتر است.

نکاتی سئو جانبلاغی که باید برای نوشتن توضیحات متا رعایت کنید:
توضیحات متا هر یک از پست های شما سئو جانبلاغی منحصر به فرد است
توضیحات متا شما باید شامل کلمات کلیدی مورد نظر شما باشد
به هدف جستجوی مصرف کننده فکر کنید
خلاصه ای دقیق از مطالب ارائه دهید
3. عکس های خود را بهینه کنید
عکس ها نقش مهمی در ارائه یک تجربه کاربری خوب برای بازدیدکننده دارند. می توانید دقایق زیادی را صرف طراحی یا طراحی عکس های خود کنید، اما برای بهینه سازی عکس های خود وقت صرف نکنید. بهینه سازی تصویر یکی از عواملی است که برای سئو بهتر باید در نظر داشت.

بهترین فرمت عکس
دو فرمت عکس رایج در وب سایت ها jpeg و png هستند. از نظر اندازه تصویر، فرمت jpeg معمولا بهتر از فرمت png است. اما از طرفی فرمت png تصاویری که دارای متن یا خطوط و خطوط خاص هستند را به بهترین شکل نمایش می دهد و کیفیت فشرده سازی خود را حفظ می کند. پس بهتر است از فرمت png بهینه شده استفاده کنید.

بهینه سازی عکس
هرچه اندازه عکس های شما بزرگتر باشد، سایت شما بیشتر بارگذاری می شود و این برای سایت شما مضر خواهد بود.

برای بهینه سازی عکس ها قبل از آپلود عکس در وب سایت، می توانید از وب سایت TinyPNG برای کاهش اندازه عکس های خود استفاده کنید. اگر وب سایت شما وردپرس است، می توانید افزونه ShortPixel را نصب کنید که به شما امکان می دهد 100 عکس در ماه را به صورت رایگان بهینه سازی کنید.

4. سرعت سایت خود را بهینه کنید
افزایش سرعت سایت بهترین تکنیک سئو
افزایش سرعت سایت بهترین تکنیک سئو

یکی از مهم ترین سیگنال های گوگل هنگام رتبه بندی صفحه شما این است که وب سایت شما طبق استانداردهای گوگل به سرعت بارگذاری می شود. ابزارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای اندازه گیری سرعت صفحه خود از آنها استفاده کنید. ما ابزار GTMetrix را به شما پیشنهاد می کنیم. برای آشنایی با این ابزار و نحوه انجام تست سرعت شما را به مطالعه این پست دعوت می کنیم.


آموزش جامع GTMETRIX نسخه جدید 202 را حتما مطالعه کنید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *